Vannrør 25 mm: Her finner du alternativene (Guide 2024)

Sist oppdatert: 6. mai 2024

Vannrør 25 mm

Jakter du etter vannrør 25mm på nett? Det er mange fordeler med å handle i nettbutikker. Du får muligheten til å sammenligne priser og tilbud, samtidig som det er enklere å finne frem til størrelsen og dimensjonene du trenger.

Det finnes flere gode alternativer når du leter etter vannrør 25mm i nettbutikker. Men det kan være vanskelig å vite hvor en skal se for å få trygge betalingsmetoder og rask levering. Dette skal vi hjelpe deg med, gjennom en praktisk og god oversikt.

Vi har samlet en liste over trygge norske aktører på nett, som alle har et godt utvalg av vannrør i forskjellige størrelser. Her er både trygge betalingsmetoder, god kundeservice og rask levering på plass. Ta en titt på utvalget selv og finn ditt nye vannrør 25mm.

Se også: Luft i vannrør

Få tilbud fra rørleggere

Flip samarbeider med de fleste rørleggerfirmaene i landet som byr på ditt oppdrag

Start her 👉

Her finner du vannrør 25mm:

  1. MegaFlis: Når du trenger rask levering og trygge betalingsmetoder, kan vi anbefale leverandøren MegaFlis. Her kan du handle på nett eller i butikk. Med et godt utvalg av alt du trenger til badet og rørsystem, har Megaflis flere vannrør med en størrelse på 25mm. Her kan du til og med betale med Vipps – enklere blir det ikke.
  2. BauHaus: BauHaus Norge har flere vannrør i sine varelager og på nettbutikken. Her kan enten bestille og hente selv i butikk, eller få varene levert rett hjem på døren. Det lønner seg å spørre om hjelp i varelageret, da det er mange produkter å bla seg gjennom. BauHaus har et enormt sortiment og alt du måtte trenge til oppussing – også vannrør 25mm.
  3. Bad: Som du sikkert forstår fra navnet, dette er en aktør som leverer alt du trenger innen bad og rør. Dette er faktisk den eldste VVS-nettbutikken i Norge, og de kan by på et variert sortiment og anerkjente produsenter. Her vil du finne flere vannrør 25mm til ypperlig kvalitet. Rask levering og gode betalingstjenester inkluderes selvfølgelig!
  4. Jula: På Jula finner du et bredt utvalg av verktøy og vannrør. Produktene kan enten leveres hjem til deg, hentes i butikk eller sendes til nærmeste postkontor. Jule er en kjent og kjær aktør med trygge betalingsmetoder og god kundeservice.