Vannrør 32mm: Her finner du alternativene (Guide 2024)

Sist oppdatert: 6. mai 2024

Vannrør 32 mm

Hvis du jakter på et vannrør 32mm, gjør du lurt i å sjekke tilbudene på nett. Det finnes et bredt utvalg av vannrør i forskjellige størrelser på norske nettbutikker, men vi vet at det kan være vanskelig å navigere gjennom utvalget alene.

Derfor har vi samlet en liste over nettbutikker som selger vannrør 32mm. Noen av disse aktørene har også fysiske butikker du kan besøke. Hvis du er usikker, kan du alltid ta kontakt med kundeservice – dette er noe alle på listen tilbyr.

Se også: Vannrør 25 mm

Vi har også valgt å trekke frem aktører med trygge og gode betalingsalternativer, slik at handelen blir så behagelig og effektiv som overhodet mulig. Hver aktør kan skilte med rask levering og en ypperlig service. Ta en titt på oversikten av alternativer under.

Få tilbud fra rørleggere

Flip samarbeider med de fleste rørleggerfirmaene i landet som byr på ditt oppdrag

Start her 👉

Kjøp vannrør 32 mm på nett her:

  1. MegaFlis: På MegaFlis finner du alt du trenger til oppussing av badet. I tillegg har de et godt utvalg av vannrør 32mm. Betalingsalternativene er mange og trygge, samtidig som du kan kontakte kundeservice dersom du trenger hjelp. MegaFlis har både fysiske butikker og en praktisk nettbutikk.
  2. ByggMax: ByggMax er en kjent og kjær byggevarehandel de fleste har et forhold til. Helt siden 2007 har vi kunnet kjøpe produkter og utstyr fra denne produsenten. ByggMax har flere fysiske butikker rundt om i landet, men du kan også kjøpe vannrør 32mm på nett. Her får du gode priser og høy kvalitet, med rask og enkel levering.
  3. Tempe VVS: Tempe VVS er den største VVS- og hyttebutikken i Trondheim. Her kan handle vannrør 32mm på nett, eller besøke den fysiske butikken på Sluppen i Trondheim. Du vil finne vannrør fra både små og store produsenter her. Er du usikker på hvilket vannrør du trenger? Da kan du kontakte kundeservice på nett eller medarbeiderne i butikken. 
  4. OVV: Dersom du jobber i bygge-bransjen og handler som bedrift, kan OVV være et godt alternativ. Oslo Vann & Varme er en bedrift som selger produkter og byggematerialer, med et fokus på rørleggerfaget. Trenger du vannrør 32mm til rehabilitering av bolig eller borettslag? Da er denne nettbutikken et godt valg.