Vannrør plast: Her får du tak i det (Oversikt 2024)

Sist oppdatert: 6. mai 2024

Vannrør plast

Er du på jakt etter et vannrør i plast? Da finnes det drøssevis av gode alternativer på nett. Mange foretrekker rør av plast, da dette gir en lang holdbarhet og produktet trenger minimalt med vedlikehold. I tillegg har produktet en svært lav egenvekt.

Vi har samlet noen nettbutikker som tilbyr et godt utvalg av vannrør i plast. Pris varier alltid etter merkevare, lengde, størrelse og eventuelle kampanjer. Men det finnes flere gode alternativer ute på markedet.

Få tilbud fra rørleggere

Flip samarbeider med de fleste rørleggerfirmaene i landet som byr på ditt oppdrag

Start her 👉

Her finner du vannrør plast:

Under finner du en samling av ulike nettbutikker som selger vannrør i plast. Noen tilbyr kun levering til hjem eller postkontor, mens andre har fysiske butikker og lagre du kan hente pakken hos.

  1. Obs BYGG: Denne aktøren tilbyr vannrør av plast til forskjellige lengder. Du kan hente i butikk eller få varene levert hjem på døren.
  2. Tempe VVS:Her kan du kjøpe både vannrør og koblinger i plast. Produktene kommer i forskjellige dimensjoner og lengder – disse kan trygt bruke til hytten eller boligens vannforsyning.
  3. Biltema: Denne kjente aktøren har et variert utvalg rørsystemer, blant annet vannrør i plast. Varene kan hentes i butikk, på varehus eller levers. 
  4. VVS Komplett: På denne nettbutikken finner du et bredt sortiment av vannrør og selvregulerende kabler.
  5. Hyttetorget: Aktøren har butikk og varelager flere steder i landet, og tilbyr vannrør til rør i rør system. Leveringstid avhenger av om du skal ha varene sendt hjem, eller til butikk.
  6. Bad & behag: Her finner du et mangfoldig utvalg av vannrør i plast. Disse produktene har en god lengde og passer til de større prosjektene.

For å finne den beste prisen på vannrør av plast, anbefaler vi at du setter av tid til å sammenligne tilbudene. Husk at en billigere variant gjerne kan være mindre og kortere enn de dyreste. Kvaliteter er også et aspekt du bør vektlegge ved kjøp av rør og VVS-installasjoner.

Se også: Forsikring ved lekkasje i rør

Vi håper denne oversikten gjør det lettere for deg å navigere tilbudet som finnes på nett. Fordelene med rør av plast er mange, og når du kan kjøpe på nett blir handelen enkel, rask og trygg.

Få tilbud fra rørleggere

Flip samarbeider med de fleste rørleggerfirmaene i landet som byr på ditt oppdrag

Start her 👉