Vannrør i stål: Her finner du alternativene (Guide 2024)

Sist oppdatert: 18. april 2024

Vannrør stål

Innholdsfortegnelse

Hvis du leter etter vannrør i stål har du kommet til rett sted. Vi har nemlig satt sammen en praktisk liste over aktører som tilbyr dette i sitt nettsortiment. Vannrør av stål har flere fordeler og heldigvis er utvalget på nett godt samt variert.

Når du leter etter vannrør på nett, vil du nok komme over mange galvaniserte vannrør. Dette betyr at rørene har en forlenget levetid, produseres med høyere kvalitet og en teknikk som gjør rørene mer robuste.

Få uforpliktende tilbud på jobben

Fyll ut et skjema og få gratis og uforpliktende tilbud fra flere rørleggere.


Kom i gang

Her finner du vannrør stål:

Vi har samlet en liste over nettbutikker som selger gode vannrør av stål og løsninger. Her vil du finne flere leveringsmetoder avhengig av hvor du bor. Noen aktører har varelager og fysisk butikk, mens andre tilbyr kun levering til postkontor eller hjemmeadresse.

  1. VVS Importøren: Hos VVS importøren finner du et bredt utvalg av VVS, rør og galvaniserte vannrør. Dette er en norsk nettbutikk som tilbyr hurtig hjemlevering.  
  2. Billig VVS: Hos Billig VVS finner du gode vannrør i stål til rimelige priser. De galvaniserte rørene er godkjent til bruksvann, og aktøren har en flott kundeservice som kan svare på eventuelle henvendelser. Varene leveres hjem til deg eller på postkontoret.
  3. Bad og Hytte: På denne nettsiden finner du høykvalitets produkter med rask levering. I sortimentet er det et bredt utvalg av galvaniserte rør og deler.

Galvaniserte vannrør

Vannrør av stål kalles ofte for galvaniserte vannrør på nettbutikker. Dette betyr at stålet blir tilført et beskyttende belegg av sink. Mange vannrør blir produsert med denne teknikken, da den ikke er giftig og forhindrer at røret korroderer.

Ved å velge et galvanisert vannrør, øker du levetiden på både kobling og rør. Det koster ikke mer å få rørene installert eller kjøpt, men de har langt bedre levetid og høyere kvalitet. I tillegg sørger galvaniseringen for at rørene tåler mer og dermed reduseres sjansen for skader under transport.

Se også: Vannrør 32 mm

De beste prisene finner du ved å sammenligne tilbud fra de ulike nettbutikkene. Husk at priser kan variere gjennom året og i de ulike butikkene. Før du kjøper vannrør av stål i en fysisk butikk, anbefaler vi at du sjekker ut sortimentet på nett – her kan det være gode penger å spare.

Få uforpliktende tilbud på jobben

Fyll ut et skjema og få gratis og uforpliktende tilbud fra flere rørleggere.


Kom i gang

Relaterte artikler