Maler Lillehammer: Finn de beste malerne i Lillehammer april 2024

På jakt etter en erfaren maler i Lillehammer? Bruk malerguiden.no til å sammenligne malerfirma nære deg. Her kan du finne fram til malerfirma nære deg, lese erfaringer, dele dine egne omtaler og finne de beste malerne i Lillehammer. Du vil i tillegg finne andre malere som holder til i ditt fylke i listen nedenfor. Dette har i gjort for å på en enkel måte kunne sammenligne de ulike tilbyderne.
Trenger du å få jobben gjort? Da kan du når som helst oppnå beste pris ved å fylle ut et skjema og deretter motta skriftlige uforpliktende tilbud fra flere malerfirma i ditt område.
Malermester Anne Louise Gjør logo

Malermester Anne Louise Gjør

0.0
0.0/5

Malermester Anne Louise Gjør arbeider i Hamar og regionen rundt Mjøsa. Selskapet har 1 ansatt og er opptatt av å gjøre kundeforhold enkelt og ryddig. Selskapets grunder har mesterbrev og tilbyr flere former for malertjenester og tapetseringstjenester.

Stiftet: 2012
Adresse: Mabel Sandbergs veg 12A, 2315 Hamar
Ansatte:
Malermestrene Indre Østland AS

Malermestrene Indre Østland AS

0.0
0.0/5

Malermestrene Indre Østland AS ble etablert allerede i 1993. De holder til i Hamar, men leverer i de fleste kommunene rundt. De har flere ansatte med mesterbrev og er medlem av Startbank. Selskapet tilbyr tjenester innenfor malertjenester og gulvlegging.

Stiftet: 1993
Adresse: Fåberggata 140, 2615 Lillehammer
Ansatte: 24

Malermester Ole Lishagen

0.0
0.0/5

Malermester Ole Lishagen er lokalisert i Hamar, men arbeider i hele området rundt. De tilbyr de fleste type malertjenester både til boliger, hytter og næring. Selskapet kan også tilby gulvsliping. Selskapet er opptatt av å være pålitelig og nøyaktig.

Stiftet: 2002
Adresse: Storgata 86. Pb.42 2601 Lillehammer
Ansatte:
Fargerike Ragnvald Moe

Ragnvald Moe AS

0.0
0.0/5

Ragnvald Moe AS er et lokalt firma i Lillehamer som leverer sine tjenester i dette området og områdene rundt. Selskapet driver en Fargerike-butikk, men leverer også håndverkertjenester som maling og gulvlegging. De kan levere til både privatpersoner og til firma.

Stiftet: 2020
Adresse: Storgata 115, 2615 Lillehammer
Ansatte: 29
Gulvsystemer AS

Gulvsystemer AS

0.0
0.0/5

Gulvsystemer AS ble stiftet så tidlig som 1990 og har siden den tid arbeidet med maling, gulvlegging og flislegging i Hamar og områdene rundt. Selskapet tilbyr også gulvsliping og tapetseringstjenester.

Stiftet: 1990
Adresse: Todderudvegen 19 A på Ridabu
Ansatte: 9
Skancke

Morten skancke AS

0.0
0.0/5

Morten skancke AS er en malermesterbedrift som har røtter tilbake til 2000. Selskapet har vokst seg stor på den tid og er i dag medlem av Håndverksgruppen. De arbeider med det offentlige, private, firma med mer. Selskapet tilbyr tjenester innenfor maling og gulvlegging

Stiftet: 2000
Adresse: Strandvegen 151 A, 2316 Hamar
Ansatte: 60

Sammenlign tilbud fra flere malere i Lillehammer

Fyll ut ett skjema og få tilbud fra flere 100% uforpliktende & gratis