Om Handynet

Handynet.no har som mål å være Norges største plattform for håndverkertjenester.

Vi ønsker å hjelpe forbrukere til å finne kompetente håndverkere i sitt nærområde. Du kan også søke frem lokale håndverksselskap, lese omtaler, dele erfaringer og be om tilbud fra aktuelle håndverkerfirmaene i ditt område. Som håndverker vil du motta henvendelser fra mennesker som ønsker å hyre deg inn for å utføre jobben. Du kan også lese om hva forbruker mener om tjenestene dine og få bedre kontakt med kunder ditt lokalområde.

For alle som ønsker å gjøre enkelte håndverkeroppgaver selv har vi bygget ut et webområde med gode guider som vil hjelpe til med dette. Dette nettstedet blir løpende oppdatert og består av hundrevis av guider som forteller deg hvordan man ordner, fikser, bygger og pusser opp.

Vi håper med dette å kunne bidra til en litt lettere hverdag for nordmenn.

Med beste hilsen,

Oss i Handynet.no

Her finner du oss

 • Adresse:

  Tjuvholmen allé 3,
  0252 Oslo,
  Norge

 • Driftes av:

  Lead Service AS
  Org.nr. 922 997 454

 • E-post:

  hei@leadservice.no

  Du kan sende oss e-post når som helst og vi vil gjøre det vi kan for å svare deg samme virkedag.

 • Åpningstider:

  09:00 – 17:00 hver dag

Våre verdier

 • Solide samarbeidspartnere

  Alle våre samarbeidspartnere er nøye kvalitetssikret av oss. Det betyr at du kan føle deg trygg når du bruker våre tjenester.

 • Tilbud innen kort tid

  Du trenger bare å sende inn opplysningene dine én gang. Kort tid etter mottar du tilbud fra tre forskjellige leverandører.

 • Tilbud nær deg

  Vi finner frem til de leverandørene som er nærmest deg med relevant erfaring. Du vil derfor motta tilbud kun fra dem som kan utføre oppdraget ditt på best mulig måte.

 • Gratis og uforpliktende tilbud

  Det koster deg ingenting å bruke våre tjenester. Alle tilbudene du mottar er helt uforpliktende, og du bestemmer selv hvem du vil svare.

 • Alltid 3 tilbud

  Vi gir deg alltid tre tilbud fra relevante og pålitelige leverandører. Dette gjør at du kan sammenligne prisene og velge det tilbudet som passer best for deg.

 • Brukervennlighet

  Skjemaet er enkelt å utfylle ut og tar deg under et minutt. Deretter mottar du mail med tilbud som du kan studere i ro og mak.

Møt teamet vårt

Møt det dedikerte teamet bak Handynet. Alle jobber for å gi deg en best mulig opplevelse av våre tjenester, helt kostnadsfritt. Vi har hjulpet tusenvis av nordmenn til å få bedre og billigere meglertjenester.

Didrik Sundal

Salgssjef

Aksel Hellerud

Strategiutvikler

Simen Bergo

Fullstack-utvikler

Eileen Ystheim

Tekstforfatter / Digital PR